Salon de Beauté 

 Goede looks, goed gevoel.


WELKOM BIJ Salon de Beauté!

Al uw beauty wensen onder één dak

Bent u ooit een salon binnengelopen waar u alles, maar dan ook echt alles op beautygebied kon vinden? 

Bij Salon de Beauté worden uw beautywensen werkelijkheid! Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling, pedicure of manicure; Wij zullen er alles aan doen om u van de perfecte beautyservice te voorzien.

Even kort voorstellen wij zijn een toonaangevende en gespecialiseerde schoonheidssalon in Rotterdam en zijn voortdurend bezig onze kwaliteit te behouden en te verbeteren. Daarom zullen wij ons steeds blijven vernieuwen, zodat we u de laatste trends op het gebied van Beauty kunnen aanbieden. Wij werken klantgericht waardoor iedereen zich thuis voelt in onze salon. U kunt bij ons terecht voor diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, permanent ontharen, microneedling, microblading, nagelstyling, pedicure en nog vele andere behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging en huidverbetering.


Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. we horen graag van u!

Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS en goedgekeurd door de GGD, volgens de richtlijnen van het landelijk centrum hygiëne en veiligheid.

Daarnaast zijn wij ook een erkent leerbedrijf.


Direct Online uw afspraak inplannen