Salon de Beauté 

 Goede looks, goed gevoel.

Een prachtige aanvulling voor iedere schoonheidssalon!

Aqua Facial

Sinds kort kunt u bij ons terecht voor een treatment die word uitgevoerd met de Aqua Facial, maar wat houd dit nu eigenlijk in. De Aqua facial is voorzien van 7 handstukken waarmee je een uitgebreide gezichtsbehandeling kunt toepassen die voor ieder huidtype geschikt is.

De Aquapeel is op dit moment de meest effectieve manier om de huid diep te reinigen en te exfoliëren. U zal direct genieten van het resultaat, een zachte huid met een prachtige GLOW.

Hieronder kunt u de stappen van de behandeling doornemen:
- Het vacuüm handstuk. Zorgt ervoor dat vuilheden tot diep in de huidlagen verwijderd worden en tegelijkertijd een reinigende of      verzorgende toepassing onder de huid ingebracht word (bijvoorbeeld voor acné of de rijpere huid). Het is vergelijkbaar met een dieptereiniging.
- Het populaire oxygeneo handstuk. Vergelijkbaar met microdermabrasie, maar beschadigd de huid niet! Exfoliatie van de bovenste huidlaag, Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen, Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. De huid is hierna glanzend en zijdezacht.
- Ultrasound , RF en ION-lifting.
- Het koel/warm handstuk Deze word gebruikt om de huid op te warmen om de poriën open te zetten en om de huid te koelen om de poriën weer te sluiten. Ideaal als hulpmiddel voor het diep insluizen van actieve werkstoffen of serums.
- Het oxygen pistool, zodra je de poriën geopend hebt met het koud/warm handstuk kun je met het oxygen pistool werkstoffen of serums diep in de huid brengen.

Voor een uitgebreide behandeling worden de 7 stappen achter elkaar uitgevoerd, maar het kan ook verdeelt worden in meerdere gezichtsbehandelingen.

Hoe vaak adviseren wij deze treatment?

Kortom, het is aanbevolen om elke vier tot zes weken een facial te ondergaan om de huid gezond en stralend te houden. Maar de frequentie kan variëren afhankelijk van jouw huidtype, huidconditie, levensstijl en budget.

De treatment duurt 90 minuten en de kosten van deze verfrissende behandeling zijn 120,- Hydra.pen – Skin Aesthetics Force

Hydra.pen is het nieuwste merk voor microneedling. Hydra pen combineert het beste van twee werelden door microneedling te combineren met het aanbrengen van je favoriete serums.  Dit levert een 10x betere opname van het serum op!

Het serum dringt automatisch de huid binnen bij het uitvoeren van de MTS-behandeling (Microneedle Therapie Systeem), waardoor de efficiëntie en effectiviteit van huidverzorging aanzienlijk wordt verbeterd.

De  Hydra.pen zet een nieuwe maatstaf in microneedling die de meest geavanceerde en innovatieve microneedling-technologie levert.
De Hydra.pen  kan worden gebruikt op het gezicht of lichaam en kan effectief zijn bij rimpels, donkere vlekken (hyperpigmentatie), chirurgische littekens, striae, acnelittekens en grote poriën om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. 

Hoe vaak adviseren wij deze treatment?
De Hydrapen kan in overleg elke week plaatsvinden i.c.m. de juiste thuisproducten. Ook zullen wij een advies geven in welk kuurverband wij deze behandeling bij uw huidtype aanraden. de mooiste resultaten behaald u ten alle tijden alleen na meerdere behandelingen. 

Hydra.pen treatment duurt 60 minuten en de kosten voor deze huid verbeterende behandeling zijn 90,-