Salon de Beauté 

 Goede looks, goed gevoel.


 

Behandelingen

Neoderma Treatments

Neoderma Treatments

Beschrijving Neoderma heeft 9 exclusieve Treatments in haar assortiment. Deze hebben een perfect huid vernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma Treatments. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Alle 9 de Treatments van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

Treatments - Bio-Peeling Earth Edition - Bio-Peeling Floret Edition - Bio Peeling - Bio-Lift Treatment - Neo-Marine Treatment - Neo-Hydro Treatment - Neo-Balance Treatment - Neo-Sense Treatment

Alexandre Fabelle

Alexandre Fabelle

Beschrijving Alexandre Fabelle is een naam die staat voor een revolutionair huidverzor­gings­systeem. Een systeem dat gebaseerd is op jarenlange ervaring van toonaangevende dermatologen en internationale schoonheidshuizen. Alexandre Fabelle ontwikkelt in hoog tempo baanbrekende huidverzorgings­producten. Hierbij weet het veelal vernieuwende inzichten in de praktijk te brengen. Fundamenteel voor alle huidverzorgingsproducten van Alexandre Fabelle zijn de volgende drie basisprincipe: 1. Hypoallergeen 2. Plantaardige basis 3. Gegarandeerd dierproefvrij. Alexandre Fabelle is een speciaal ontwikkelde lijn voor huidverbetering. Alle van de hieronder volgende huidproblemen kan u doormiddel van een special ontwikkelde treatment specifiek op uw probleem verbeteren en uiteindelijk herstellen.

Treatments Alexandre Fabelle Pigment Treatment - Alexandre Fabelle Acne Treatment - Alexandre Fabelle Rosacea Treatment - Alexandre Fabelle Couperouse Treatment, Alexandre Fabelle La Reine Treatment - Alexandre Fabelle Abandancy Treatment -Alexandre Fabelle Anti-Aging Caviar Treatment - Alexandre Fabelle Hydration Treatment.

Tele'Way

Tele'Way

Beschrijving Tele’way is een groot succes. Storende oneffenheden in de huid worden in enkele seconden nagenoeg pijnloos verwijderd. Ontsierende fibromen, wratten, pigmentvlekken en gesprongen adertjes verdwijnen voorgoed. Tele’way-behandelingen worden ondersteund door de producten van Alexandre Fabelle en de kennis en kunde van Elizabeth Kurucz.

Treatments Verwijdert definitief: Tele’s (gesprongen adertjes) - Fibromen - Wratten - Pigmentvlekken - Vetknobbels - Andere onregelmatigheden in de huid.

Aqua Facial

Aqua Facial

Beschrijving Sinds kort kunt u bij ons terecht voor een treatment die word uitgevoerd met de Aqua Facial, maar wat houd dit nu eigenlijk in. De Aqua facial is voorzien van 7 handstukken waarmee je een uitgebreide gezichtsbehandeling kunt toepassen die voor ieder huidtype geschikt is. De Aquapeel is op dit moment de meest effectieve manier om de huid diep te reinigen en te exfoliëren. U zal direct genieten van het resultaat, een zachte huid met een prachtige GLOW.

Geschikt voor Elk huidtype jong & oud.

Hydra.pen

Hydra.pen

Beschrijving Hydra.pen is het nieuwste merk voor microneedling. Hydra pen combineert het beste van twee werelden door microneedling te combineren met het aanbrengen van je favoriete serums. Dit levert een 10x betere opname van het serum op! Het serum dringt automatisch de huid binnen bij het uitvoeren van de MTS-behandeling (Microneedle Therapie Systeem), waardoor de efficiëntie en effectiviteit van huidverzorging aanzienlijk wordt verbeterd.

Geschikt voor Tekenen van veroudering Littekens, zoals acne, chirurgische of andere textuuronregelmatigheden Striae Fijne lijntjes en rimpels Haaruitval en Alopecia Vergrote poriën Hyperpigmentatie en melasma Zonschade Rosacea Ongelijkmatige teint losse huid Doffe/uitgedroogde huid

Zuurstofbehandeling

Zuurstofbehandeling

Beschrijving Verbeter de conditie van uw huid met een NextGenOxy behandeling: geeft direct resultaat! Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met NextGenOxy zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt. U ziet zelf het resultaat direct: lijntjes verdwijnen, de huid krijgt haar stralende teint en stevigheid terug! En dat al vanaf de eerste behandeling!

Treatments Zuurstofbehandeling i.c.m Micordermabrasie Een combinatie van een zuurstofbehandeling en microdermabrasie is een veel voorkomende behandeling. Uw huid word door deze combinatie eerst volledig goed gereinigd en alle dode huidcellen worden volledig verwijderd doormiddel van de microdermabrasie. Vervolgens door de enzym peeling en de ampul met hyaluronzuur neemt de huid de ampul nog beter op als deze ingesluisd wordt door de zuurstofbehandeling. Deze combinatie is een perfecte combi voor een huid die net iets extra’s nodig heeft, want het maakt de huid mooier en strakker. Kosten voor deze behandeling zijn €150,-.

Microneedling/ Dermapen

Microneedling/ Dermapen

Beschrijving Bij micro needling word door middel van steriele naaldjes de huid geperforeerd, de huid word heel lichtjes beschadigd. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. De derma pen bevat 11 minuscule naaldjes die door middel van vibraties verticale kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel word het natuurlijke proces van wondgenezing gestimuleerd. Daardoor neemt de aanmaak van collageen en elastine toe wat leidt tot meer stevigheid en elasticiteit van de huid. De verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en genezen zonder littekens. Er worden verschillende werkstoffen met actieve ingrediënten tijdens Micro needling toegepast, onder andere hyaluronzuur, vitaminen en mineralen. Het effect van Micro needling is niet direct zichtbaar, omdat de cel vernieuwing met name de aanmaak van collageen en elastine een tijd duurt tot twee à drie maanden. De herhaalbehandeling vindt elke 2 weken plaats.

Geschikt voor Micro needling word toegepast bij; Acne littekens (het is bij acne wel belangrijk dat de acne zelf zo goed als over is) - Grove poriën of grove huidstructuur - Rimpels en fijne lijntjes - Striae (voornamelijk de striae op de heupen en buik) - Littekens

Dermalux

Dermalux

Beschrijving DermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd. Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen. Dermalux LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

Resultaat Een effectieve en zeer veilige behandeling voor een groot aantal huidproblemen zoals: veroudering, acné, rosacea, eczeem en psoriasis. De perfecte ondersteuning voor elke andere medische huidbehandeling omdat LED het herstelproces bespoedigt en het resultaat opmerkelijk verbetert. De Dermalux behandeling kunt u los bij ons boeken voor €50,- of als extra aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De kosten bedragen dan €17,50.

Soprano Ice Platinum Ontharing

Soprano Ice Platinum Ontharing

Beschrijving De Diode lasers gebruiken een revolutionaire techniek. Hierdoor zijn wij in staat om iedereen volledig pijnloos en zeer effectief te behandelen. De meeste zijn na gemiddeld zes tot acht behandelingen definitief van hun ongewenste haargroei af. Onze specifiek opgeleide specialistes zullen u met uiterste zorg behandelen en zorgdragen dat u volledig op uw gemak bent.

Kenmerken van Lasersysteem Snel, pijnloos en veilig - Comfortabel - Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei - Permanente ontharing Voor alle haar- en huidtypen - Effectiever dan IPL - Geschikt voor man en vrouw - voor jong en oud - Geen hersteltijd - Gespecialiseerd personeel.

Microblading

Microblading

Beschrijving Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom Microblading? • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Manicure - Acrylnagels - BIAB

Manicure - Acrylnagels - BIAB

Beschrijving Er zijn uiteenlopende kunstnagelbehandelingen mogelijk. Van mooie verzorgde witte nagels tot een extravagante uitstraling d.m.v. nail-art. Dit kan allemaal worden toegepast op acrylnagels. Voor de dames die mooie verzorgde nagels willen, maar niet te veel op willen vallen, is er de kleur melk-wit voor een natuurlijke look.

Manicure De manicure behandeling is zeer geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels prefereren en deze graag goed willen laten onderhouden en verzorgen. Het is een behandeling die is uitgevoerd met de juiste producten leidt tot een goede, sterke nagel en een goede verzorgde huid van de handen. In de herfstmaanden is het geen overbodige luxe om je handen wat extra verzorging te bieden. Veel mensen hebben in deze tijd van het jaar last van droge en/of schrale handen wat pijnlijk en vervelend kan zijn. Niet alleen voor deze mensen, maar ook voor iedereen die zijn handen wil verzorgen heeft salon de Beauté een aantal verzorgende en mooi makende tips.

Acryl nagels Door acryl vloeistof te vermengen met acrylpoeder wordt er een bolletje gevormd. Dit bolletje kan op de nagel worden aangebracht en vormt een acrylnagel. Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk type nagel. Acryl kan met verschillende kleuren worden aangebracht. U kunt kiezen voor één kleur (roze) of er kan gebruik gemaakt worden van een acrylpoeder, zodat er een gekleurde nagel ontstaat. Als u acrylnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken dient de acrylnagel opgevuld te worden. De oude laag acryl wordt gevijld en een nieuwe laag acryl wordt toegevoegd.

BIAB BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel. Je kunt deze opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Met BIAB is het mogelijk een kleine verlenging te maken, als de klant dit graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel.BIAB is beschikbaar in verschillende Nude tinten.

Gellak - Rubberbase

Gellak - Rubberbase

Gellak Gellak wordt in het algemeen gebruikt voor over acryl of een sterke eigen nagel. Deze techniek wordt aangeraden te doen voor speciale gelegenheden/ vakantie. Het is niet mogelijk het gehele jaar door de Gellak aan te brengen voor het behoud van uw eigen nagel.

Rubberbase Rubberbase is een flexibele gel die de natuurlijke nagels verstevigd. Het wordt als basecoat op je nagels aangebracht. Door de elasticiteit van het product buigt het mee met de natuurlijke nagel, waardoor je nagels niet breken. Met de Rubberbase kan je dus je nagel verstevigen, hierdoor kunnen je nagels doorgroeien zonder af te breken. Heb je groeven of ribbels in je nagels, dan kun je met rubberbase tevens je nagels egaal maken. Verder kun je de gel gebruiken voor het camoufleren van vlekjes en verkleuren.

Pedicure & Medische Pedicure

Pedicure & Medische Pedicure

Beschrijving Uw handen en voeten hebben heel wat te verduren. Door weer en wind zijn zij de rest van uw lichaam tot dienst. Een ontspannende manicure of pedicure is dus geen overbodige luxe. Maar een pedicure kan ook medische doeleinden hebben, bijvoorbeeld het verwijderen van likdoorns. eelt en ingegroeide teennagels. Uw voeten zijn levenslang uw trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen bij veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening. De belangrijkste reden om aandacht te geven aan voetverzorging is een goede gezondheid. U heeft bij ons keuze uit 2 pedicure behandelingen: - Pedicure 30 min. - Pedicure 60 min.

Medische Pedicure Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen past ze anti-druktechnieken toe of vervaardigt ortheses. Zij voert ook nagelreparaties uit. Onze medisch pedicures en pedicures met een diabetische en/of reumatische aantekening staan daarom voor u klaar bij ons in de salon. Als uw medisch profiel vastgesteld is dan krijgt u van ons een factuur mee naar huis die u bij uw zorgverzekeraar kan declareren.

Wimperlifting

Wimperlifting

Beschrijving Sinds kort kunt u bij ons ook een LVL-behandeling boeken. LVL staat voor Length, Volume, Lifting. LVL is dé ‘I woke up like this’ trend van nu! Het geeft de natuurlijke wimpers lengte, volume en kracht waardoor er een open blik gecreëerd wordt. In tegenstelling tot wimperpermanent maakt LVL uw natuurlijke wimpers recht bij de wortel, waardoor de wimpers langer en dikker lijken. In feite worden de wimpers dus gekruld. Verder zorgt de wimpertint voor een mascara-achtig effect, zodat uw wimpers perfect zijn vanaf het moment dat u wakker wordt! 48 uur na de behandeling kan er gewoon mascara gedragen worden als u dit wenst. De LVL-behandeling is bij iedereen mogelijk, ongeacht de conditie van de bestaande wimpers.

In tegenstelling tot andere wimperbehandelingen is LVL niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een serum dat de groei van de wimpers ondersteunt. U heeft gemiddeld 6 tot 8 weken plezier van de behandeling. Na deze periode kan er meteen weer opnieuw gelift worden indien nodig.

Brow Lift Treatment

Brow Lift Treatment

Beschrijving Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, tweezen en stylen) van de wenkbrauwen. Deze behandeling kan ook worden uitgevoerd met Henna verf. Elke behandeling wordt afgesloten met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

Henna Brow

Henna Brow

Beschrijving De wenkbrauwen inkleuren met henna is een nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwstyling. Het verven met henna is echter een eeuwenoude techniek en wordt toegepast met een natuurlijk pigment. Wij werken met merk BrowTastic. Dit is een 100% natuurlijke verf. Het grote voordeel ten opzichte van reguliere wenkbrauw verf is dat naast het verven van de haren ook de ondergrond op de huid mee gekleurd wordt. Het resultaat is een diepere kleur van de wenkbrauwen en het is mogelijk de wenkbrauwen gelijk in de juiste vorm te kleuren. Zo zult u minder omkijken naar uw wenkbrauwen hebben en is het bij tekenen met poeders en potloden soms niet eens meer nodig.

Verschil verf of Henna? Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar. Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw geduwd word. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft ongeveer 1 tot 2 weken op de huid en 4/5 weken op de haren zichtbaar afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Nu zijn er heel veel vragen omtrent allergieën. In het buitenland wordt vaak "gerommeld" met Henna. Om deze donker te maken voegen ze vaak een goedkope synthetische stof toe om zwarte Henna te maken (parafenyleendiamine) en dit zorgt voor ernstige allergie! Dit zit absoluut NIET in BrowTastic verwerkt!

Ontharen

Ontharen

Beschrijving Mocht diode of ipl niets voor u zijn, dan kunt u ook voor andere manieren van ontharen bij ons terecht. Onze waxing specialisten zijn op verschillende vlakken getraind. U heeft bij ons de keuze uit 5 verschillende methodes: 1. Epileren 2. Ontharen doormiddel van touw 3. Harsen doormiddel van azuleen hars 4. Harsen doormiddel van strips 5. Sugarwaxing

Epileren - Touw 1. Epileren: Epileren is het verwijderen van de haar doormiddel van een epileertang. Met deze methode word de haar volledig met wortel verwijderd en hierdoor zorgt u ervoor dat de haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is bijvoorbeeld bij de wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen. Een geëpileerd haartje kan terug groeien. 2. Epileren met touw: In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje. Inmiddels begint het ook in Nederland en omringende landen populairder te worden. Het enige wat nodig is: een lang draadje naaigaren (100% katoen). Met het touwtje kun je naast je wenkbrauwen gelijk je gehele gezicht onder handen nemen. Door deze behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiënischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen omdat de haartjes met een touwtje worden verwijderd. Het is daarnaast ook veel sneller. De voordelen: • het brengt wenkbrauwen beter in vorm • het werkt sneller, dan de pincet • het verwijdert alle donshaartjes, zonder dat het haargroei versnelt of de structuur van het haar dikker maakt.

Harsen/ Sugarwaxing 3. Azuleen Hars: Wanneer u gebruik wilt gaan maken van de harsmethode bij een gevoelige huid, is de azuleen hars een absolute aanrader. Deze hars is gemaakt op basis van azuleen. Deze hars met zachte textuur kan makkelijk worden aangebracht en is verrijkt met azuleen om de huid te verzachten. Verder werkt deze hars ontstekingsremmend en is daardoor zeer geschikt voor de gevoelige en droge huid. De Azuleen hars word toegepast doormiddel van de spatelmethode. 4. Harsen door middel van strips: Door gebruik te maken van harspatronen en strips kunt u op een veilige manier het gehele lichaam ontharen. Een haar wordt met hars in zijn geheel, met wortel en al verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld vier tot zes weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar de haren zullen aangroeien met een zachte haarpunt, in tegenstelling tot de harde stoppels die u terugkrijgt als u zou scheren. • Harsen onderbenen/bovenbenen • Harsen oksels • Harsen armen • Harsen buik • Harsen borst • Harsen rug • Harsen bikinilijn

Massages

Massages

Beschrijving U kunt bij ons in de salon kiezen uit 2 verschillende massages. De klassieke massage 30 min. of 50 min voor het ultieme ontspanningsmoment. Ook kunt u bij ons terecht voor een cupping massage van lichaam of gezicht van 30 min.

Klassieke Massage Een Klassieke Massage of Ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen. Massage is afgeleid van het Arabische woord "mass" wat "aanraken" betekent. Tijdens de Klassieke Massage wordt er gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de Klassieke Massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden.

Cupping Massage Cupping werkt zeer ontspannend en geeft verlichting bij: • Fybromyalgieklachten • Chronische pijnklachten zoals stress en overbelasting • Hoofdpijn, migraine en duizeligheid Cupping is verder aan te raden bij volgende indicaties: Rug- en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, maag – en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, hoest en beginnende griep.

Tandenbleken

Tandenbleken

Beschrijving Tanden bleken is tegenwoordig erg populair, omdat steeds meer zelfbewuste mensen er goed uit willen zien. Binnen een uur heb je weer een frisse uitstraling en een stralend witte lach helpt je zelfverzekerder te zijn. Witte tanden geven ook een positieve indruk bij sociale contacten of zakelijke relaties. Want jouw gebit is wel je visitekaartje! Mensen lachen na hun bezoek aan salon Josipa gewoon weer meer en vergeet niet dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk! Niet alleen je gebit wordt schoner, maar je zal er zelfs ook nog beter uitzien! Onze nieuwste peroxidevrije tandenbleek gels van Cosmotology bestaan voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan, hierdoor is het tandenbleken met onze gel zeer veilig. Het bestandsdeel zorgt ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Tandplak veroorzaakt namelijk tandverkleuringen. Door gebruik van natrium bicarbonaat blijven uw tanden dus langer wit. De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje: • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen • Snel resultaat (binnen 20 minuten) • Volledig goedgekeurd door de Europese Unie • Geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden

Wat zijn de voordelen perioxide vrij? • Voordelig • Pijnloos • Snel resultaat • Veilig

Wat zijn de nadelen zondperoxide? Verkleuring van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met het consumptiepatroon van de klant. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van de juiste tandpasta, zoals V-White. Adviseer dit met name bij klanten die bijvoorbeeld roken, veel koffie drinken en liefhebber zijn van rode wijn.

Venus Legacy Lift FX & SculptFX

Venus Legacy Lift FX & SculptFX

Beschrijving Ongeacht uw huidige lichamelijke conditie, huidskleur, dieet of het fitnessprogramma dat u volgt om in vorm te blijven: Vroeg of laat zal door veroudering uw huid aan elasticiteit verliezen, het in de huid aanwezige collageen vermindert en het wordt steeds moeilijker om lokale vetophopingen weg te sporten of te diëten. We krijgen rimpels en we hebben genetisch bepaald aanleg voor cellulitis, waar we allemaal mee te maken krijgen. Wilt u een comfortabele, betaalbare behandeling (zonder hersteltijd) die voorziet in superieure resultaten?

Wat is LiftFX & SculptFX? Multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen worden via een applicator afgegeven aan de huid waarin een intense en gelijkmatige warmte matrix wordt gerealiseerd. Dit zorgt voor collageen synthese en samentrekking, proliferatie van fibroblasten, aanmaak van nieuwe bloedvaten en zorgt voor lipolyse.

Zijn de behandelingen veilig? Ja! Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus specialist zal uw esthetische wensen en uw medische voorgeschiedenis met u bespreken om na te gaan of LiftFX en SculpFX behandelingen geschikt voor u zijn.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.