Salon de Beauté 

 Goede looks, goed gevoel.

Ons Team


Nassira Serghini 

Huid therapeut - Medische Pedicure - Laser therapeut

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Nassira Serghini. Sinds 1 juli 2019 ben ik eigenaresse en bedrijfsleider van Salon de Beauté. 

Mijn passie voor schoonheid zat er bij mij al vroeg in. Ik ben inmiddels 15 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast beschik ik over de specialisaties pedicure, medisch pedicure, IPL en Acne. 

Klanten een vakkundig en eerlijk advies geven is een passie van mij en ik streef ernaar klanten tevreden naar huis te sturen met het juiste advies en producten. Door de kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en doormiddel van alle cursussen die ik gevolgd heb bij Neoderma en Alexandre Fabelle kan ik mijn klanten het juiste advies geven over huidverbetering. 

Door de laatste trends en veranderingen binnen mijn vakgebied te volgen blijf ik enthousiast over mijn werk en ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 


Naomi van Mazijk

Allround Nagelstyliste 

Ik ben sinds 2013 werkzaam in deze salon en heb door de jaren heen meerdere overnames meegemaakt. Door de jaren heb ik een vast klantenbestand opgebouwd. Ik ben inmiddels parttime werkzaam en u kunt mij vinden op de maandag, dinsdag & donderdag bij Salon de Beauté. 

Voor mij is het een uitdaging op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nagelstyling. Ik streef ernaar mijn klanten tevreden en enthousiast naar huis te laten gaan.