Salon de Beauté 

 Goede looks, goed gevoel.

Ons Team


Nassira Serghini 

Huid therapeut - Medische Pedicure - Laser therapeut

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Nassira Serghini. Sinds 1 juli 2019 ben ik eigenaresse en bedrijfsleider van Salon de Beauté. 

Mijn passie voor schoonheid zat er bij mij al vroeg in. Ik ben inmiddels 15 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast beschik ik over de specialisaties pedicure, medisch pedicure, IPL en Acne. 

Klanten een vakkundig en eerlijk advies geven is een passie van mij en ik streef ernaar klanten tevreden naar huis te sturen met het juiste advies en producten. Door de kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en doormiddel van alle cursussen die ik gevolgd heb bij Neoderma en Alexandre Fabelle kan ik mijn klanten het juiste advies geven over huidverbetering. 

Door de laatste trends en veranderingen binnen mijn vakgebied te volgen blijf ik enthousiast over mijn werk en ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kimberley van de Starre

Allround Schoonheidsspecialiste - Pedicure - Wimperstyliste 

Geboren in 1995 en woonachtig in Barendrecht. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Salon de Beauté. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Deze opleidingen heb ik in 2012 succesvol afgerond. 

Door de jaren heen heb ik meerdere trainingen gevolgd en kunt u bij mij terecht voor alle treatments van Neoderma en Wimperverlenging (one by one/ 3D volume). Door alle trainingen blijven wij op de hoogte van de laatste trends en technieken. 

Bij mij staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, huidverbetering en vooral ontspanning voorop.
Naomi van Mazijk

Allround Nagelstyliste 

Ik ben sinds 2013 werkzaam in deze salon en heb door de jaren heen meerdere overnames meegemaakt. Door de jaren heb ik een vast klantenbestand opgebouwd. Ik ben inmiddels parttime werkzaam en u kunt mij vinden op de maandag, dinsdag & donderdag bij Salon de Beauté. 

Voor mij is het een uitdaging op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nagelstyling. Ik streef ernaar mijn klanten tevreden en enthousiast naar huis te laten gaan.Charlotte Scholsberg 

Acryl nagelstyliste - Nailart 

Mijn naam is Charlotte Scholsberg. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Rotterdam. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam als Allround nagelstyliste. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat ik mijn creativiteit kwijt kan. Dit uit ik in nail-art waar ik mij in specialiseer. Ik ben erg kritisch in mijn werk en ben pas tevreden als mijn klant dit ook is. 

Ik vind de interactie en de gezelligheid met mijn klanten het leukste gedeelte van mijn werk. Ik ben vanaf begin 2020 werkzaam bij Salon de Beauté. Ik werk hier op de woensdag en vrijdag.